Babytotsstyle

by babytotsstyle on 11/1/2010

Hi Everybody, Warm welcome to our new bub.my’s Author, BabyTotsStyle!

Proud self employed mother who sells branded baby and kids apparels at a very affordable price.

All the items are brand new and have the same quality clothing as seen in retail stores or website with less cost. She also provide & deliver Baby Hampers.

While you’re here it do check out other information @ http://babytotsstyle.blogspot.com/ for stuff that she would love to share. Plus ! you also can contribute yours :)

Thanks for your support and Happy Shopping!

There are 4 comments in this article:

  1. 12/1/2010brew says:

    buat la auto preloaded post dari blog shima terus ke sini.

  2. 12/1/2010Mr bublers says:

    akekekke logiknye kita kita ni brew .. autoblog nye plugin pun memang dah install .. ni kot dia nak guna kalau kalau dia rasa berguna la nak post sini .. kalau tak .. takpe .. kita abaikan je…

  3. 12/2/2010babytotsstyle says:

    betui betui. betui ckp brew tuh.aku bukn tanak guna,tapi nak update satu pun aku tehegeh hegeh jadi cadangan brew tuh amatlah betui.amacam bub ok ker?

  4. 12/2/2010Mr bublers says:

    fuh cemane nak jawab ni

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Babytotsstyle, Business (45 of 47 articles)