Happy Birthday Ebby Nur Aqilah

by Bublers on 10/31/2010

Hari ni, Ebby dah masok umo 2 tahun, bapak masih terkontang kanting.. aduhhh

Bapak tak tau apa nak beli, kreta mama pun tadi ja p repair, ranap la jugak, esok nak antaq kreta bapak plak p repair, so memang tak sempat la nak p beli apa apa, yang ni ja sempat bapak sapu kat Sogo tadi.

Mama dengan projek dia nak buat kek untuk Ebby, memang la bunyi kek tu tak mahai .. tapi segala oven .. periuk besi semua tu .. bleh tahan gak mahai dia, kalau nak kira .. beskal ni tak bleh nak compare la ngan kek Mama nanti tu ..

Esok siang Ebby bleh tengok kek Mama, selalu mama buat tadak icing kan .. esok ada icing .. Mama lukis lukis nanti ..

Ebby jangan sepah rumah, sian kat mama, Bapak sorang sepah takpa ..

Next year kalau Ebby tidoq lambat lagi .. bapak bagi hadiah ubat tidoq segelen .. mimpi mimpi tu jadi adiah la ya …

Apa apa pun .. Happy Birthday … moga moga perjalanan hidup Ebby dipermudahkan .. Amin ..

Bapak, Mama & raaaaaaaaaaaaaaamai lagi sayang Ebby ..

Regards

/Bapak

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (64 of 74 articles)