Ebby’s Birthday – Hosting promo

by Bublers on 10/26/2010

Aku memang belom ada apa apa plan untuk birthday Ebby, bini aku dah plan & training masak kek untuk birthday Ebby yang ke-2 ni .. Saja gatal gatal login & update package webhosting tadi .. so aku create coupon discount untuk Webhosting. Patutnya orang kasi adiah la kan ? hahahhah tapi ni konsider sebagai tanda aku happy la anak aku dah 2 tahun .. nak buat kenduri .. mau senget jadinya aku ni .. hahahhah ntah dia ingat ntah idak nanti birthday dia masa umo 2 tahun.

.

So .. kot sesape nak claim 10% discount ni sila ke :–>  http://bubhosting.com/web-hosting/

Order mana mana package untuk Directadmin, masa dia mintak discount code, letak : bubmypro

Discount coupon ni limited untuk 1st 20 user, sebab ni recurrence discount, tiap kali bayar pun masih discount :)

Kot kalau bukan birthday Ebby pun, korang anggap je la ni tanda terima kasih sebab dok lawat blog aku.

Terima Kasih :D

/bublers

There is 1 comment in this article:

  1. 11/1/2010Noor says:

    Happy birthday cucu maktok :D

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business, Family, Featured (107 of 125 articles)