Update library music phone aku

by Bublers on 10/25/2010

Aku memang tak dak keja cari keja .. aku p delete semua music dalam phone aku Jumaat lepas, ni aku terpaksa update, aku ngantuk, aku rasa cam nak muntah .. for real .. sebab aku dok tunggu upload 112mb ni ke multiupload. Semua ni Apis Lados punya pasai … deng … berpinau kepala ni .. aku nak listkan lagu pun aku rasa tak larat .. aku screenshot ja .. nanti tengok sendiri la ya ..

.

.

.

Untuk tujuan SEO .. memang aku patut buat semua ni dalam text .. tapi .. argkh .. aku tak larat ..

nah .. ni download link ke lagu lagu aku download semalam ..

http://www.multiupload.com/YIH7LSOYLA

Regards,

/bublers

There are 3 comments in this article:

  1. 10/25/2010cepoi says:

    HTC jugak ker?…

  2. 10/25/2010Bublers says:

    aku ? a ah .. HTC

  3. 10/26/2010Bublers says:

    Unless .. hahahahha unless Celcom kasi aku hadiah Blackberry Torch tu la .. hahahahh aku tuka la kot ..

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (54 of 59 articles)