Syooknya !!!

by Bublers on 10/20/2010

Hahahahhahah nama ranggi siot .. syooknyaaaa !!!! owner ni kawan kawan jugak, web ni lebih pada tumpu pasal trade sesama members.

Hampir kesemua makhluk dalam ni .. trade .. sini la tempat cari lobang .. sini la tempat cari contact .. sini la tempat suai kenal .. pendek kata .. segalanya bermula disini ..

.

.

.

KLIK SINI UNTUK LAYARI SYOOKNYA.COM

KLIK SINI UNTUK LAYARI SYOOKNYA.COM

Senang skit kot banding laman sosial lain .. ade yang nak menggatal .. ade yang dah memang gatal .. ade yang hatal tapi hipokrit .. ade yang tak hipokrit pantang tapi pantang orang ajak je .. start sendiri tanak ..

Kot sesapa yang mencari cari idea untuk trade .. sini lah salah satu lagi cabang yang bagus untuk berkenal kenalan dengan kawan kawan trade … happy trading !!

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Friends (9 of 11 articles)