Hutang yang berbaloi

by Bublers on 10/19/2010

Wow ! aku berterima kasih sangat pada semua yang mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga semoga semua yang membaca segala posting sini peroleh kebahagiaan lebih dari apa yang didoaan untuk kami dan berpanjangan hingga bila bila pun.

Berkat doa korang semua .. bermula dari nak beli rumah yang hampir jahanam, sampai dapat harga yang murah untuk rumah yang sangat elok (bagi pandangan aku) jika nak dibandingkan, ngam ngam lepas sign kontrak pembelian trus terpacak papan membangunkan lanskap kawasan perumahan, ni mai lagi satu ……… aku sangat berterima kasih pada semua yang ikhlas mendoakan kesejahteraan kami sekeluarga, hahahahhah aku tak dapat berhenti nak ucap terima kasih pada semua ….

Ni latest …. MRT !!! pergkh …. !! last aku naik MRT ni kat Singapore, tup tup skali nak buat kat Malaysia, yang paling best ….. dia nak p arah Puchong !!! dan rumah yang beli ni kat Puchong, yeah !!!

Walaupun sekadar berita, ini cukup untuk nak boost price rumah area Puchong, pergkh .. tak sampai seminggu .. semua announce habeh .. orang yang nak juai rumah tu kat aku pun silap silap dia dok pk benda yang sama … nak buat macam mana .. rezeki masing masing, moga dia dapat guna duit yang dia bakal dapat untuk profitkan diri dengan hartanah lagi … next time boleh kongsi profit macam ni dengan kita semua lagi :D

Terima kasih pada yang mendoaakan & terima kasih pada Yang Esa memakbulkan ..

Ni plak ayat dari mak aku .. hahahahha ayat orang town planning ..

Tq Mak for being so supportive, wish you the best luck !! :D

Regards

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 10/21/2010Lina says:

    Alhamdulillah,
    mmg sntiasa mndoakn kebahagiaan kamu sefamily… moga dimurahkn rezeki & ditetapkan hati pd family, insyaAllah, akan dipermudahkn segala urusan.. amin

  2. 10/21/2010Bublers says:

    Tq :D

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (69 of 74 articles)