Free forex signal ?

by Bublers on 10/19/2010

Semenjak aku buat posting forex signal kat tepi blog aku ni, selalu aku dapat msg dok tanya “tadak signal baru ka ?” “buleh bagi awai skit dak signal?”

Dulu .. aku pulun belajaq pi balek pi balek macam nak mampuih pasai forex ni, memacam gaya aku jumpak, memacam cerita aku dengaq, bini aku .. pakcik aku .. kawan aku .. trade .. fuh .. macam hantu !! beribu ribu dok dalam account .. bukan takat dok dalam account .. yang dok tadah loss .. tak kurang jugak yang dok tadah profit sakan ..

Aku ni ja mental tak cukup kuat, aku suka short cut kot, aku tak suka risiko buang masa aku kot, untuk soalan diatas tadi .. … bukan aku tak mau jawab, aku sendiri pun follow signal orang. :D

Mengganggu jugak, menjerit jerit sms kat henpon dok bagi signal, popups email tak henti henti dok bagi signal, tak cukup tangan .. sebab aku keja, so yang belen belen tu .. repost kat blog ja la .. tapi paham la .. benda delay ..

Kalau nak .. subscribe sendiri .. kalau takdak duit .. kongsi .. lepas tu buat email forwarding .. bleh kawan kawan tumpang ..

Klik sini untuk langgan real time forex signal

Setakat 97USD tu nak compare dengan dok topup account forex .. pastu dok losss berkali kali .. apa la sangat kan ..

Aku tak suruh jadi cam aku .. aku saja share, kot ada yang gedik nak tau awat aku baru sangat dengan benda alah ni jadi terer tak ketahuan .. bela hantu raya kot ..  kah kah kah kah ..

Regards,

/bublers

There are 3 comments in this article:

  1. 10/20/2010cepoi says:

    bang…mcm perli aku jer.hehehe…kebarangkalian result berapa %?

  2. 10/20/2010Bublers says:

    cepoi, aku tak perli.. aku rasa patut kongsi cerita .. tak baik makan sorang kan ?
    Pasal kebarangkalian .. benda ni balik pada eliot, market ni bergantung pada manusia sama cam asas nilai saham .. apa nasihat aku .. once profit .. exit trus .. jangan tamak .. serius aku cakap .. 1-2 pip ko nak blah pun takpe .. walaupun majoriti 80%/90% profit degan TP signal .. just make sure jangan rugi je .. itu je .. sayangilah duit anda ….

  3. 10/20/2010cepoi says:

    yea betul….tak elok kaya sorang2. ajak kawan2 kaya sekali. hehehe. tq tq 4 info

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Featured, Forex (11 of 29 articles)