Cerita pasal hutang dan dorongan

by Bublers on 10/18/2010

Cerita pasal hutang .. apa sebab yang mendorong untuk buat semua ni, kawan kawan aku majoriti paham dah .. semua ni pasai anak bini la ..

Bini aku dengan usaha dia untuk jadi bini yang best, tadi dia pulun buat nasik ayam, tak pepasai mai mana ntah dia terer masak nasik ayam plak, aku henjut ah .. kalau aku gemok lepas ni tak heran la kan …

Anak aku ? hahahahhaha dia ni tak yah buat apa .. seharian bukak pakai pampers yang dia tak tau tiap kali dia buang tu singgit .. pun dah cukup .. cukup untuk mendorong bapak cari lagi singgit untuk beli pampers lain untuk dia buang lagi …

Tadi aku niat nak upload gambaq progress kawasan perumahan yang aku beli tu … ni terjumpak gambaq dia ..

Aritu aku ada amik gambaq kawasan perumahan ni waktu siang .. saja aku tak upload kot tadak kena mengena ..

Semalam, aku p rumah mak aku, dok sembang .. pastu aku kluaq ngan Bancik .. skali saja la lalu usyar apa rupa waktu malam .. fuhh .. tak disangka .. dalam gelap .. tanah lapang .. dihujung sudut .. bawah pokok .. aku nampak benda ni !!!! siang aritu tadak .. malam tadi ada !!!!

Ni dia !!!!! jangan tekejut !!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tarak apa menarik pun… aku ja syok .. aku beli sblom menatang ni pacak .. kalau beli selepas .. mau aku yang terpacak ngan harga .. ni syok la .. nanti cantik la .. aku pindah masa benda dah elok elok la .. seronok la .. anak bini aku bleh dok main kat taman menan depan tu .. aku bleh dok kat rumah dok update blog ni macam aku tadak keja lain kan kan kan ?

p/s : online tengah padang ngan wifi rumah pun layan gak kan ? zasss !!!

Regards,

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 10/18/2010maktok says:

    tarikh tu 1 minggu ja baru depa boh sama dgn masa baam beli la tu… aritu mak lalu pun depa dah dok korek tanah dok boh batu untuk landskap… nnt taman tu mungkin akan jadi jogging track kot… nnt ramai org lalu lalang kot situ… tak boring la dok kat balkoni tu

  2. 10/18/2010Bublers says:

    tengok kaler gak la hat mana yang dok joging tu … hahahahahha

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (70 of 74 articles)