Scalp la sangat

by Bublers on 10/13/2010

Patutnya tunggu hujung bulan ni ada duit extra skit untuk setup account bagi bini aku.

Ntah, dia study ngan easy-forex, derang cakap kena bekal 350USD baru bleh trade cara derang, mungkin sebab derang minimum trade 0.50USD kot ..

Lain cerita dengan Sip, dia layan trade 1cent, pehh .. ni berjanggut gak ni ..

Si Fazril memang tekankan la .. jaga margin, so aku amik jalan tengah – tibai suka suka hati.

Aku demam & selsema, so aku dok rumah tak tau apa nak buat, aku sms bini aku .. mintak passwd account IntelFX dia, aku tekan la pelan pelan….

Si Fazril plak tidoq .. apa aku buat ? aku tengok dalam account MoneyBookers aku ada belen duit aritu, aku amik … apa lagi .. depo ah .. hahahahhahah main tibai mana yang cukup ja .. dapat la 28USD .. jadi la tu .. bleh main main …

So aku pun trade la .. sesambil tunggu anak aku bangun … tadi nak amik tak bleh sebab dia tidoq (jiran jaga) ….

Ni Fazril pun tidoq .. dia mangkit .. aku pun tunjuk la apa kejadah aku buat satu hari ni .. hahahahha

Layan .. dah la modai kecik .. main acc bini .. apa nak jadi ……..

Ini la statement acc ni dari 1st trade dara .. sampai ke waktu aku post ke blog ni .. esok aku usahakan lagi … kot rajin nak trade kat opis .. selesema lagi ni .. aduh ..

Regards,

bublers

There is 1 comment in this article:

  1. 10/13/2010cepoi says:

    hebat!….hebat!

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Forex (8 of 13 articles)