Scalp la sangat – extended

by Bublers on 10/13/2010

Adoi .. aku dok trade .. sampai lupa diri .. esok nak p keja ..  tapi kan .. aku skang ni memang trade cam penakut la .. takut sangat loss…

Adoi laaaaaaaaaa, esok sure ngantuk .. tapi esok rasa cam nak sambung trade lagi …

Either aku trade bagi cukup jumlah .. atau aku kena boh sendiri untuk acc bini aku tu nanti …….

Pelan pelan kayuh ….

Ada jugak kengkawan yang tanya, so aku bagi la link affiliate aku .. fair la kan .. aku garu belakang ko .. ko garu belakang aku …

Kalau idak baik aku simpan untuk diri sendiri je kan …

So ade je la yang kantoi skip affiliate link tu .. hahahahah sendiri mau ingat la kalau aku buat bodoh je ..  ko ingat aku malaikat ke ..

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Forex (7 of 13 articles)