Umpama paksaan

by Bublers on 10/10/2010

Biasa la kan, yang takde duit jek cari duit, so .. pada masa mula dengan EForex deposit 250USD jadi satu batu penghalang, mana nak cekau duit … lepas tu gedik …. gasak IntelFX plak .. deposit 10USD .. ok la kan .. 10USD .. tapi dah tak reti .. wakpe nak risiko duit sendiri kan .. kalau layan demo acc mana ada feel …

Nah .. ni aku jumpak celah mana ntah Marketiva ni .. memang real 5USD dia kasik, hahahah ni kalau kawan aku si Sip .. sure dia suka .. bleh gasak main 1sen buat lepas gian hahahahah

Pilih la ye


Yang tak reti ? kot nak belajar, aku takde la cara formal untuk ajar, aku nak rekomenkan memana kelas .. bersepah plak class yang scam kang tulis sini aku plak yang kena ..

Tapi kalau nak ala ala personal coaching gitu, kitaorang ada la group yang memang takde sembang benda lain selain membahan orang & forex .. takde charge charge just tadah je la .. semua bahasa kasar kasar .. biasa la kan .. benda free .. hahahahha

Tinggalkan komen kalau nak join :D

Regards,

/bublers

There are 10 comments in this article:

  1. 10/11/2010cepoi says:

    memang bahasa kasar2 belaka…

  2. 10/11/2010Bublers says:

    hahahahah sorry la cepoi .. aku asal penang .. biadab skit bahasa aku ni .. dulu aku tulis dalam omputeh .. bahasa kasar aku sangat terlimit .. ni bahasa harian .. senang nak goreng ..
    nanti aku usahakan nak sopan sopan sket ye .. niat dari raya aritu lagi

  3. 10/12/2010wanmoron says:

    uih..teringin eh nak blajaq forex..dok baca ebook haram tak paham pun..baik bahasa melayu/english..haha..ada personal coaching eh?nak join bule?

  4. 10/12/2010Bublers says:

    hahahahhaha personal coaching ni .. macam kita dulu dulu dok ajaq kawan kawan install php application la .. hahahahah kita sesama kita ja pun .. yang satu lagi tu .. memang group chat .. kat skype .. hang ada skype ? add aku -> bublers

  5. 10/30/2010kroll says:

    Salam bro…

    memang dok lama dh nk menuntut ilmu forex nie… stakat yg dok baca mmg x paham.. klau nk join skali boleh??

  6. 10/31/2010Bublers says:

    boleh .. tadehal .. skang ni ada function multi account trade ..
    yang ni .. memang keje senang .. bukak account .. si Fazril yang tradekan .. (dah cemane pun dia ni full time trader .. bagi makan anak bini ngan trade forex) … cumanya .. kalau nak … kena bukak acc guna affiliate dia .. so dia takde la charge apa², bini aku nya acc pun dia yang trade .. acc aku ni pun dia trade .. Allhamdullilah .. kalau ko minat .. email aku .. bublers[a]bub.com.my

  7. 11/2/2010Mr bublers says:

    Sorry beb tadi kat opis aku sibuk sakan .. esok aku try call

  8. 11/2/2010kroll says:

    x pa bro.. anytime bla hg free… aku dok try la jugak dok layan demo account.. tp x paham gak hehe.. kan ada tnjuk ajar ku sifu gak ni..

  9. 11/3/2010Mr bublers says:

    add YM id ni weh .. bublers & fazril09

  10. 11/3/2010korex says:

    k, dah add.. id aku k_roll_2004

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Forex (9 of 13 articles)