Ebby & Nini

by Bublers on 09/17/2010

Tak ada apa sangat aku nak taip, cuma tadi saja gatai tangan dok bukak facebook, jumpak koleksi Ebby yang Nini simpan. Aku tak tau mana sesat depa dok panggey adek aku Kimy .. tapi bagi aku .. dia ni adik aku yang kecik skali….. Nini jugak la sampai bila bila.

Bila masok bab family .. sungguh panjang cerita, nak taip pun macam macam sangat…

Masing masing kami ada expert area sendiri .. mungkin sebab tu susah nak campoq .. hahahah kalau main card yang zaman skolah tu .. kami ni susah nak game la .. tadak kesamaan area langsung .. mungkin bukan sekarang .. mungkin nanti .. bila semua dah tua .. baru akan terasa best bila kami bleh kerjasama dalam banyak area ..

Apa apa pun .. post ni adalah satu post nak sumbat gallery gambaq .. aku tak mau nak taip banyak ..  :D


Regards,

bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family, Featured (80 of 86 articles)