Bukak posa

by Bublers on 09/4/2010

Hari ni, dengan twitter dok menjerit jerit update jalan KL jem cam piglet, aku dengan tahap was was nak drive atau nak naik LRT pi join depa bukak posa kat JW Mariott ni ka dak …. disebabkan aku gatai tangan dok suruh Rid edjas diskaun makan kat san(dia Chef kat sana), akhirnya aku pi jugak naik kreta .. lari kot sana sini elak jem, parking kat Pavilion, pergkh .. tak gamak nak upload gambaq manusia sana .. bleh batai posa woh .. buta buta kena mandi hadas tak pepasai .. wahahhahaah.

Ni saja nak gatai .. aku upload la gambaq gambaq yang aku sempat amik ..  yang lain semua bersepah kat facebook .. nak double upload buat semak ja aku rasa ..

Klik la satu satu naaaaaa .. pandai pandai la ….

Sorry kalau tadak gambaq benda makan .. wahahha aku pi nak jumpak kawan kawan ja .. benda makan tu tang mana pun bleh jumpak ..

Regards,

bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Featured, Friends (23 of 28 articles)