HIKAYU RO Ragnarok

by Bublers on 09/1/2010

Masa mula mula dulu, buat suka suka hati, Imad, Rudy, Hispanix & semua pulun sakan. Skang ni dah jadi satu benda dok kena tanggung, hahahah, sori la beb, bulan posa ni mampos apa benda pun malas buat, selagi uptime maintain, layankan je la ye. Tunggu la eathena release version baru nanti lepas raya nanti kita pk kot nak update.

Yang aku nak cerita ni sebab teharu tetiba orang tag aku dalam facebook screenshot geng derang, hahahahh cantik rupanya, selama ni aku dok pakai low resolution, aku rasa cam nak muntah pun ada tengok graphic .. tapi bila tengok SS korang, cantik … korang layan la .. Zasss !!

Regards,

bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.