Domain baru, yes !

by Bublers on 09/1/2010

Masa memula dulu approved jadi IB, yang ada cuma eforex.net.my, berbulan jugak la aku kejar eforex.com.my, skang ni jadi blur nak buat kejadah sampai banyak banyak domain ni.

Cadangnya ngan Fazril, .com.my ni buat official, .net.my ni buat layan forum/communication. Tengok ah nanti, ni bulan posa ni semua stop, trade pun stop. Bini aku ngan adik dia aku tengok aktif cam biasa, kagum aku.

Buat masa skang, aku redirect (301) semua ke eforex.net.my je dulu. Registration account cam biasa masih http://register.eforex.net.my

Anak aku demam, aku dok rumah tunggu kot dia bangun .. nak bawak g klinik .. dah besar dah .. bleh dok sendiri kat seat sebelah, tapi ni demam ni .. kena duduk kat seat driver skali ngan aku la kot ni …

Regards,

bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.