GPS aku rosak

by Mr bublers on 08/29/2010

Aku baru balek dari Seri Iskandar tadi hantar anak bini aku balek kampung kejap tadi, setengah jalan aku terpikir nak tengok kot ada shortcut supaya aku tak yah nak exit kat Ipoh tu (tu ja jalan aku tau), skali exit Gopeng etc etc then kami selamat sampai. Sebab nak sep bateri henpon aku, aku belasah henpon bini aku.

So then aku pun masa nak balek saja test kot ada jalan lain lagi cepat balek mai KL, tapi jalan tu jugak dia tunjuk .. jalan aku mai tadi.

Tu takpa, ni … aku sampai area rumah aku .. aku p nak makan nasik, aku mintak Sup ekoq, cabai potong, nasik putih & sirap.

Sekali sampai, nak areeeee ada togey dalam sup aku !!! tak cukup ngan tomato ….. (tomato ni orang masak tomyam .. orang boh la …) dajai sungguh .. bebai aku .. baru aku sedaq .. aku diselubungi oleh asap rokok kretek ….. semua pakat balek kampung .. yang tinggai indon .. kedai makan pun masak cam haram dah .. piglet sungguh ….

Aku tengok keliling .. aduih .. betui GPS aku rosak .. aku ada kat Indon dah ni .. tapi aku heran awat ada bendera Malaysia ni .. mampuih la aku … malingsial la aku camni … dah lapaq .. makan la jugak .. dajai ..

Aku dok penang dulu .. aku cuma tau ada Melayu .. aku balek kampung mak aku pun cuma ada Melayu ja .. bila aku mai KL ni .. ada macam macam rupanya .. Jawa tok tok dan memacam brand lagi .. serumpun konon .. chuih .. serumpun bulu laaaaaaaa topekong dok tepuk tangan ja …

Regards, bublers

There are 3 comments in this article:

  1. 08/29/2010Banchik says:

    hahahahahah ~!! hat tuh la kita kena hadapi kat sini hahahah ~!!

  2. 08/29/2010nerq says:

    huhu…

  3. 10/4/2010Sirap tarik, Sirap O Ais, Silap … | bub's says:

    […] dari post GPS AKU ROSAK saja ari ni aku gatal nak sebut benda sampah yang aku ngomel tiap hari, pasal […]

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Featured (14 of 18 articles)