Indipendant

by Mr bublers on 08/28/2010

Teman Ebby mandi. Tangan dok sibuk nak try update blog guna tepon, tetiba terpikir, bila lagi aku nak bleh teman dia, bila lagi aku nak bleh mandikan dia kalau bukan sekarang, nanti dah nak besaq. Ni pun dia dah dok berus gigi sendiri … setahun 10 bulan .. semua dia nak buat sendiri, nanti dia besaq mana dok bleh aku buat camni lagi .. segan la dia. Aku end up cancel testing henpon, aku mai update guna pc, nanti nanti la aku test guna henpon .. kot masa tunggu bini aku turun dari opis ka .. tiap hari pun kena tunggu .. banyak peluang aku nak test masa tu .. nanti la aku test .. aku habaq …

Regards, bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Featured (17 of 18 articles)