Fasting

by Mr bublers on 08/28/2010

Bukak posa ngan family, aku tak ingat nama tempat ni .. bini aku ajak, dia la planner semua semua benda ni, disebabkan Riduan tanya aku masa aku post gambaq kat facebook, saja aku nak boh sini. Gambaq depa ni bedua selalu jadi elok ja, aku ni yang segan ngan camera, susah sangat la nak sengih sengih ni. Tapi kan .. KL ni kalau tak spend memang hidup cam hina gila, semua nak kena spend gila gila baru nak “setaraf” aku tak tau apa nak jadi bila tua, ntah penuh hutang keliling pinggang kot ? takpa kot … nanti duit KWSP semua tu bleh bayaq hutang kan .. dah tadak duit tu .. KL banyak kan rumah orang tua tua, dok la sana kan ? gomen kan ada … depa bleh sara .. Good Luck ! :)

Regards, bublers

There are 5 comments in this article:

  1. 09/2/2010Akma says:

    buka kat mana tu?

  2. 09/4/2010Bublers says:

    apa nama tempat ni ntah .. tepi MRR2 tu .. bini aku tau ah .. tanya dia .. ni blog dia -> http://srianggun.com

  3. 10/13/2010Riduan says:

    Ha bub…aku rasa aku tau dah kat mana nie…since hang kata kat MRR2…adakah nama kedai nie Intai-intai? sbbnya setau aku tepi mrr2 tu x dak dah kedai makan yang ada tasik./kolam..intai2 ni jer yag ada rasanya…hehehhe

  4. 10/13/2010Bublers says:

    yaaaaaaaaaaa Intai Intai .. betui tu Riduan

  5. 11/15/2010Bublers says:

    Nama tempat ni Intai Intai ..

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Featured (16 of 18 articles)